Hoe gaan wij te werk/voorwaarden

U Vraagt bij ons een vrijblijvende offerte aan door op de button (offerte) te klikken.

Offerte_aanvragen
Wij streven er naar om binnen 24 uur te antwoorden op uw aanvraag, hierin krijgt u dan van ons een vrijblijvende offerte.

Mocht u met deze offerte akkoord gaan dan krijgt u van ons een mail en word er telefonisch contact gezocht om samen met u een datum te plannen voor het plaatsen van de schutting.
Wij doen niet aan vooraf betalen, u kunt bij ons na het leveren van de schutting contant of per pin betalen.

 Na het definitief hebben besproken op welke datum wij gaan plaatsen word het hout besteld voor uw schutting.

De dag van de plaatsing. Wij zijn vaak bij de klant tussen 07:30/09:00 uur
Wij gaan er vanuit dat de oude schutting o.i.d. uit de grond is gehaald en dat we overal makkelijk bij kunnen komen dat we een ruimte hebben van minimaal 50 cm aan beide kanten en 3 meter in de hoogte , en dat de oude palen/wortels en of puin is weggehaald .

Is dit niet het geval en moeten wij alsnog spullen weghalen, dan worden hier kosten voor in rekening gebracht! dit word ter plekke aangegeven hoeveel dit zal zijn. hierbij kijken we dan naar de situatie.

Mocht u naast een gemeentegrond wonen, dan willen we u vragen om een KLICmelding te doen.

Mochten wij aanwezig zijn en het blijkt dat een van de bovenstaande voorwaarden niet aan is voldaan en we kunnen niet plaatsen, dan worden er voorrijkosten in rekening gebracht van €150,-

Word de afspraak 2 weken van te voren geannuleerd dan word er 20% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

De montageploeg van Noordschuttingen moet binnen 35 meter van de bouwplaats de materialen kunnen lossen, deze plek moet bereikbaar zijn voor een bus met aanhanger. Wanneer dit niet mogelijk is, moet dit op voorhand door worden gegeven aan Noordschuttingen.

Bij slecht voorspeld weer zijn wij niet in staat om te plaatsen dit i.v.m. onze machines. We moeten dan de gemaakte afspraak verplaatsen naar een nieuwe datum, dit proberen wij uiteraard zo snel mogelijk in te plannen zodat u dan niet lang zonder schutting blijft zitten er is geen. Wij hebben helaas geen invloed op het weer.

Bij een overmacht situatie van ons zijn wij verplicht om de schutting alsnog te plaatsen, mits u van de afspraak afziet. Bij een dergelijke situatie kunt u geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding.

Noordschuttingen werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen, desondanks kunnen er haarscheurtjes ontstaan. Haarscheurtjes vallen niet onder de garantie.
Onder de garantie valt:
– Grove scheuren
– Productiefouten
– Houtrot

Stormschade en schade door verzakking of andere invloeden van buitenaf vallen niet onder de garantie.

Wij zetten de lijn uit in overleg met u.

Daarna gaan wij alle gaten voorboren met onze motorboor.

We beginnen altijd met het stellen van de palen en zorgen dat deze altijd waterpas staan.

IMG_0050

Daarna worden deze de grond in met onze Palenrammer. zodat de schutting extra stevig komt te staan.

 Als alle palen zijn gezet kijken we ze altijd nog een keer na voordat wij gaan opbouwen.

IMG_0049

 Het stellen van de eerste planken op de palen.

IMG_0054IMG_0052

Na het stellen van de eerste planken kunnen we beginnen met opbouwen van alle planken, tot het eindresultaat en natuurlijk een tevreden klant!